web counter

 Adres    Openingstijden    Over Ons    Contact

RugKlachten

SchouderKlachten

NekKlachten

   

Rugklachten, schouderklachten en nekklachten ontstaan of worden verergerd door een verkeerde houding.

 

Overdag, wanneer we wakker zijn corrigeren we onze houding snel wanneer we merken dat we een verkeerde houding hebben aangenomen. We gaan snel recht zitten of recht staan om (verdere) klachten te voorkomen.

 

Wanneer we in slaap zijn gevallen lukt dit corrigeren nagenoeg niet meer. Kijk maar naar iemand die voor de TV in slaap is gevallen. Hij zakt in elkaar en soms lijkt het wel of z'n hoofd eraf rolt.

 

Wanneer we in slaap zijn gevallen kunnen we ons dus moeilijk in model houden. Omdat we nu eenmaal op een bed zijn gaan liggen, zal het bed deze functie van u moeten overnemen.

Doet het bed dat op een foute manier, komen we in een verkeerde houding te liggen, dan kunnen we vrij snel rugklachten, schouderklachten en nekklachten verwachten.

 

Zo kan een fysiotherapeut de pijn nog wel wat verlichten. Maar voorkomen is beter dan genezen.

 

Huberts Slaapcomfort heeft de reputatie dat veel klanten zijn verlost van

hun klachten en weer uitgerust kunnen opstaan

 

De wervelkolom is het belangrijkste onderdeel van het houdingsapparaat (samen met de spieren en gewrichten die ons rechtop houden).

 

De dagelijkse belasting vraagt heel wat van uw rug. Vandaar dat ‘ontspanning’ van uw rug zo belangrijk is. De meeste kans hiertoe krijgt u bij het slapen. Een correcte ondersteuning van het lichaam is dan ook dé voorwaarde voor een goede nachtrust.

Uit medisch wetenschappelijk onderzoek blijkt dat uw lichaam onbelemmerd kan rusten wanneer het bij het liggen zijn natuurlijke vorm, zoals wanneer u rechtop staat, kan behouden.

Is dit niet het geval, dan ondervindt uw lichaam druk, vooral bij de schouders en het bekken. Deze druk zorgt voor wekprikkels, waardoor u onrustig slaapt.

 

Bij het ontwaken zijn uw spieren en gewrichten verkrampt. Door het gebrek aan diepe rust voelt u zich ook psychisch niet optimaal.

Een goede ondersteuning zal er dus voor zorgen dat de vorm van uw lichaam gerespecteerd wordt.

 

Op die manier kunt u onbelemmerd rusten.

 

De wervelkolom komt in de juiste positie te liggen (recht in zijlig, de natuurlijke S-vorm in ruglig).

 

De tussenwervelschijven herstellen van de ondergane druk. Ze nemen het vocht, dat ze overdag door samendrukking verloren, terug op.

 

Maar niet alleen uw wervelkolom herstelt zich, ook de spiertjes in de bloedvaten van de benen ontspannen zich en zorgen voor een optimale bloeddoorstroming.

   

"Standaard bedden" zijn bijna altijd ongeschikt

en betekenen vaak een miskoop. U kunt hooguit kiezen uit "hard of zacht". Deze bedden zijn niet aangepast aan uw lichaamsprofiel. Met vaak rugklachten, schouderklachten en nekklachten als gevolg.

 

Is het u wel eens opgevallen dat alles op of aan of in uw lichaam persoonlijk wordt aangepast? Denk maar eens aan kleding, schoenen, uw bezoek aan de tandarts, de opticien ........ En uw bed?

Een "standaard houding" is niet lekker en gezond. Daarom maakt u op het strand "kuiltjes". U past dan het zand aan op uw lichaamsprofiel en ligt gelijk een stuk comfortabeler. Wilt u thuis lekker slapen? Pas dan ook uw bed aan op uw lichaamsprofiel.

Stel, u gaat een paar schoenen aanschaffen en kan maar kiezen uit 3 maten: 35, 40 en 45. Grote kans dat u met een verkeerde maat schoenen thuiskomt. Ze lopen niet echt lekker en klachten, zoals blaren, zijn te verwachten.

Met een keuze uit maar 2 of 3 uitvoeringen bij een bed is de kans op miskoop, dus rug- schouder- en nekklachten, even groot.

 

   

Huberts Slaapcomfort past het bed aan op uw lichaamsprofiel

Tip!

Is een persoonlijk bed duurder dan een massa-product? Vergelijk het met kleding. De jas die u heeft aangeschaft is ook verkrijgbaar in een grotere of kleinere maat. Beide zullen niet zo goed zitten, maar de prijs was wel hetzelfde. 

     

Meten=Weten

Om uw lichaamsprofiel en uw SlaapDNA te bepalen zijn wij in het bezit van diverse meetsystemen.

Kies nu eenvoudig het juiste bed

Na een zorgvuldige analyse van uw lichaamsprofiel kunnen wij u het beste en lekkerste bed voor uw lichaam adviseren.

Niet meer tevreden?

Wij passen het bed aan op lichaamsprofiel. Ook jaren na aankoop. Zoals bij verandering van lichaamsgewicht of bij rugklachten, schouderklachten en nekklachten.

 

 

Lees verder >> Hoe kies je het juiste bed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meten  =  Weten

Kom nu langs voor een GRATIS   METING

van  uw  SLAAP - DNA

 

 

 

Acties & Voordeel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lichaams-profiel-meting

 

 

 

 

 

 

 

   

  Huberts-Slaapcomfort.nl,  Burgerhoutsestraat 34, Roosendaal. Tel:0165-568898. Email: Huberts@Home.nl. Zondag en Maandag de gehele dag gesloten. ©2012

Van Huberts Slaapcomfort kan je méér verwachten:

                                 

 

Info

Hoe kies je het juiste bed?

Meetsystemen

Nekklachten

Rugklachten

Schouderklachten

Producten

Bedbodems

Boxsprings

Complete bedden

Dekbedden

Dekbed-Overtrekken

Dekens

Hoeslakens

Hoofdkussens

Kussens

 

Lakens

Lattenbodems

Ledikanten

Matrassen

Slaapsystemen

Schotelbodems

Spiraalbodems

Waterbedden

Voordeel

Aanbiedingen

Acties

Opruiming

 

Merken

Aabe

Clima Balance

Ducky Dons

ErgoSleep

Het Lekkerste Bed

Leticia-Modular

Manta

Ortho-Axe

 

Outlast

Senso

Silvana

Slaap-DNA

Tempur

Tencel

Waterbed

Over Ons

Adres

Facebook

Fax

Mail

Telefoon

Twitter